Fokhagymás szűz hasábburgonyával és gránátalmás zöldsalátával
Előkészítés: 40 perc – Pácolás: 4 óra – Sütés: 20 perc. Egy kis tálban összekeverjük a balzsamecetet a mustárral, az olívaolajjal, a zúzott fokhagymával, valamint az őrölt borssal és rozmaringgal, körben bekenjük vele a szüzet. Alufóliába csomagoljuk, és pár órára a hűtőszekrénybe rakjuk érni. Kivesszük, kicsomagoljuk, szobahőmérsékleten hagyjuk felmelegedni. Utána egy serpenyőben felforrósítjuk a zsiradékot. … Bővebben: Fokhagymás szűz hasábburgonyával és gránátalmás zöldsalátával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba