Göngyölt báránylapocka lencsével, padlizsánnal, sült paprikával
A báránylapockát kicsontozzuk, kiterítjük, sózzuk, majd szorosan föltekerjük. Hajszálvékonyra vágott szalonnaszeletekkel körbetekerjük. Szorosan fóliába csavarjuk, egy éjszakára hűtőbe tesszük. A fóliából kicsomagolva, óvatosan forgatva forró serpenyőben körbepirítjuk. Sütőedénybe rakjuk, és 140 fokos sütőben – időnként megforgatva – két órán át sütjük. A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd sós vízben babérlevéllel megfőzzük. A padlizsánt megszurkáljuk, 140 fokos … Bővebben: Göngyölt báránylapocka lencsével, padlizsánnal, sült paprikával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba