Hagymás csirkemáj zöldborsóval szórt tört burgonyával
Meghámozzuk a vöröshagymát, félbevágjuk, felvágjuk vékony félkarikára. Belerakjuk egy serpenyőbe a zsírral együtt, elkezdjük dinsztelni. Pár perc múlva hozzáadjuk az áttört fokhagymát, ezzel egy-két percig sütjük kevergetve. Rátesszük a megtisztított, félbevágott csirkemájat, ezzel is két-három percig sütjük együtt. Ekkor megszórjuk a fűszerekkel (borsikafű, majoránna, őrölt pirospaprika), alaposan átkeverjük. Felöntjük az alaplével, és készre főzzük. Csak … Bővebben: Hagymás csirkemáj zöldborsóval szórt tört burgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba