Halfilé rakott kelkáposztával és sült édesburgonyával
Előkészítjük a zöldségeket a rakottashoz, a kelkáposztát vékony csíkokra, a meghámozott sárgarépát vékony karikákra vágjuk. Forrásban lévő sós vízben puhára főzzük. Lecsöpögtetjük. Egy keverőtálban összeforgatjuk a tejföllel, sózzuk, borsozzuk. Elterítjük egy kis tepsiben. A tetejére szórjuk a reszelt sajtot, és 190 fokos sütőben 20 percig sütjük. Meghámozzuk az édesburgonyát, felkarikázzuk. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, lekenjük … Bővebben: Halfilé rakott kelkáposztával és sült édesburgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba