Káposztás rakottas paradicsommal
Két vöröshagymát finomra vágunk, üvegesre sütjük kevés zsiradékon. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, rádobjuk a kis csokor öszszevágott oregánót és/vagy bazsalikomot. Ráöntjük a sűrített paradicsomot, lepirítjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott lapockát, és szakaszos párolással sűrű pörköltféleséget főzünk belőle. Kizsírozunk egy sütőtálat, az aljába szórjuk a felkockázott káposztát, kicsit megsózzuk, meghintjük a felaprított petrezselyem zöldjével, … Bővebben: Káposztás rakottas paradicsommal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba