Karajban párolt elzászi káposzta
Karajban párolt elzászi káposzta A szalonnát nagyobb kockákra összevágjuk, zsírjára pirítjuk. Rátesszük a megmosott savanyú káposztát. Babérlevéllel, borsikafűvel ízesítjük, ráöntjük a fehérbort, és 10-15 percig lassú tűzön pároljuk. Közben a húst felszeleteljük, enyhén kiklopfoljuk és besózzuk. A hússzeleteken elosztjuk a lecsepegtetett káposztát, majd felgöngyöljük, hústűvel összetűzzük, és visszatesszük a káposzta párolólevébe. Hozzáadjuk a megtisztított, vastagabb … Bővebben: Karajban párolt elzászi káposzta
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba