Kókusztejes vöröslencse-leves sült répával és édesburgonyával
A sárgarépát és az édesburgonyát meghámozzuk és felszeleteljük. Meglocsoljuk két evőkanál olívaolajjal, sózzuk, borsozzuk, majd sütőpapírral bélelt tepsiben 200 °C-on 30-40 perc alatt megsütjük. A vöröshagymát apróra vágjuk és egy evőkanál felhevített olívaolajon üvegesre pirítjuk. Rádobjuk a megtisztított és lereszelt gyömbért, és pár percig együtt pirítjuk. Hozzáadjuk a vörös lencsét és felöntjük az alaplével. Nagyjából … Bővebben: Kókusztejes vöröslencse-leves sült répával és édesburgonyával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba