Lencse édesburgonyával és sertésszűzzel
Megtisztítjuk a lencsét, majd hideg vízbe rakjuk. Mellédobjuk a meghámozott, egészben hagyott vöröshagymát, a babérlevelet, sózzuk és megfőzzük. Közben a szüzet lehártyázzuk, forró zsiradékon körbepirítjuk. Meghámozzuk az édesburgonyát, kockákra vágjuk, hozzáadjuk az elősütött szűzhöz. Rádobjuk a felkarikázott újhagymát, beletesszük a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és kevergetve készre főzzük. Közben megfő a lencse is. Leszűrjük, a … Bővebben: Lencse édesburgonyával és sertésszűzzel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba