Lepényhalfilé snidlinges rozémártással, zöldséges bőségszaru körettel
A LEPÉNYHALHOZ: Befűszerezzük a halfilét sóval, rózsaborssal, halfűszerkeverékkel. Vaj és olívaolaj keverékében mindkét oldalát megsütjük, nem szabad kiszárítani. A BŐSÉGSZARUHOZ: A sárgarépát és a cukkinit hámozóval vékonyra szeleteljük hosszában. Ezeket vajon megpároljuk annyira, hogy könnyen tekerhetőek legyenek. A szalagokat téglalap alakban, félfedésben leterítjük. A vegyes zöldségeket vajon pici sóval roppanósra pároljuk. Egy-egy adagot teszünk a … Bővebben: Lepényhalfilé snidlinges rozémártással, zöldséges bőségszaru körettel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba