A LEPÉNYHALHOZ:
Befűszerezzük a halfilét sóval, rózsaborssal, halfűszerkeverékkel. Vaj és olívaolaj keverékében mindkét oldalát megsütjük, nem szabad kiszárítani.
A BŐSÉGSZARUHOZ:
A sárgarépát és a cukkinit hámozóval vékonyra szeleteljük hosszában. Ezeket vajon megpároljuk annyira, hogy könnyen tekerhetőek legyenek. A szalagokat téglalap alakban, félfedésben leterítjük. A vegyes zöldségeket vajon pici sóval roppanósra pároljuk. Egy-egy adagot teszünk a zöldséglapok szélére, tölcsér alakban feltekerjük, átemeljük a tányérokra. Egy-egy kis ág zöld fűszerrel díszítjük.
A MÁRTÁSHOZ:
Elkészítjük a mártást is. 1,5 dl halalapléből fél dl rozéval, 1,5 dl tejszínnel, vajjal, 1 csokor aprított snidlinggel mártást készítünk. Fűszere csak só, bors, esetleg pici citromhéj. Külön edénykében adjuk az asztalra, mindenki meglocsolhatja vele a saját adagját.