Parajos-túrókrémes csirkecombfilé
Megtisztítjuk, megmossuk a parajt és fél percre lobogva forró, sós-szódabikarbónás vízbe mártjuk. Lehűtjük, majd késsel átvágjuk. Kifacsarjuk, összekeverjük a túróval a tejföllel, a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük. Egy darab alufóliára terítünk két szelet bacont, rárakjuk a kinyitott, enyhén megsózott csirkecombfilét, rákenjük a túrókrémet. Felgöngyöljük, az alufóliával körbevesszük, és két végét szaloncukorszerűen megtekerjük. … Bővebben: Parajos-túrókrémes csirkecombfilé
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba