Parajos-túrókrémes csirkecombfilé

  1. Megtisztítjuk, megmossuk a parajt és fél percre lobogva forró, sós-szódabikarbónás vízbe mártjuk. Lehűtjük, majd késsel átvágjuk. Kifacsarjuk, összekeverjük a túróval a tejföllel, a zúzott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk, csipetnyi szerecsendióval fűszerezzük.
  2. Egy darab alufóliára terítünk két szelet bacont, rárakjuk a kinyitott, enyhén megsózott csirkecombfilét, rákenjük a túrókrémet. Felgöngyöljük, az alufóliával körbevesszük, és két végét szaloncukorszerűen megtekerjük.
  3. Tepsibe rakjuk, nem kell alá se víz, se zsiradék. 180 fokos sütőben körülbelül 50 percig sütjük. Utána hagyjuk egy kicsit pihenni, majd lefejtjük róla az alufóliát. Bármilyen köret jól illik mellé, de kínálhatjuk csupán salátával is.
kaloria 450 CAL
ido 85 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.