Paradicsomraguban sült, hússal töltött padlizsánszeletek
Megmossuk a padlizsánt, majd hosszában centi vastagon felszeleteljük. Száraz serpenyőben, zsiradék nélkül megpirítjuk a szeletek mindkét oldalát. A darált húst aprítógépbe rakjuk, sózzuk, borsozzuk, és több nyomással krémesítjük. Összevágjuk a petrezselyem zöldjét és a fokhagymát, összekeverjük. A padlizsánszeleteket kiterítjük, megkenjük a húskrémmel, megszórjuk a fokhagymás petrezselyemmel, feltekerjük. Szép sorban beleállítjuk a kizsírozott tepsibe. A paradicsomokat … Bővebben: Paradicsomraguban sült, hússal töltött padlizsánszeletek
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba