Rakott padlizsán fogassal Félcentis karikákra vágjuk a padlizsánt, kevés olívaolajon sózva-borsozva megsütjük. A burgonyákat héjában megfőzzük, meghámozzuk, felkarikázzuk. Besamelmártást készítünk. 2-3 dkg olvasztott vajban megpirítunk 1 evőkanál lisztet, sózzuk-borsozzuk, reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Felengedjük 2,5 dl tejjel, csomómentesre keverve kiforraljuk. Felszeleteljük a fogast, sózzuk, borsozzuk, olívaolajon pirosra sütjük. Egy másik serpenyőben lepirítunk 2 gerezd zúzott fokhagymát … Bővebben: Rakott padlizsán fogassal
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba