Ropogós csirkeszárny kapros kovászosuborka-relishsel
Sóval és borssal meghintjük a csirkeszárnyakat. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, olvasztott zsiradékkal lekenjük. Rásorakoztatjuk a beízesített szárnyakat. 180 fokos sütőben körülbelül háromnegyed óra alatt megsütjük (nem kell letakarni). Közben a kovászos uborkát nagyon apró kockákra vágjuk. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát, kicsit kinyomkodjuk. Végül hozzákeverjük az összevágott kaprot és a joghurtot, majd kis citromlével ízesítjük. Ropogós … Bővebben: Ropogós csirkeszárny kapros kovászosuborka-relishsel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba