Ropogós csirkeszárny kapros kovászosuborka-relishsel

Sóval és borssal meghintjük a csirkeszárnyakat. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, olvasztott zsiradékkal lekenjük. Rásorakoztatjuk a beízesített szárnyakat. 180 fokos sütőben körülbelül háromnegyed óra alatt megsütjük (nem kell letakarni).

Közben a kovászos uborkát nagyon apró kockákra vágjuk. Hozzákeverjük az áttört fokhagymát, kicsit kinyomkodjuk. Végül hozzákeverjük az összevágott kaprot és a joghurtot, majd kis citromlével ízesítjük.

Ropogós csirkeszárnyak zöldfűszeres, joghurtos mártogatóval

kaloria - CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.