Saláta szezámolajban sült zöldségekkel, füstölt makrélával
Szükség szerint megtisztítjuk a vegyes zöldségeket, és körülbelül egyforma kockára vágjuk. Egy serpenyőbe pár evőkanálnyi szezámolajat öntünk, és puhulási sorrendben tesszük bele a zöldségeket. Először a sárgarépát, utána a cukkinit, padlizsánt, zellert, paprikát stb., só nélkül roppanósra pároljuk. Ha kész, sózzuk. Hagyjuk teljesen kihűlni. Száraz serpenyőben világosra pirítjuk a szezámmagot. Megmossuk a levélsalátát, leszárítjuk, végül … Bővebben: Saláta szezámolajban sült zöldségekkel, füstölt makrélával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba