Sóskás burgonyafőzelék édesköménnyel, buggyantott tojással
Sóskás burgonyafőzelék édesköménnyel, buggyantott tojással Meghámozzuk a burgonyákat. A sima krumplit felkarikázzuk, az édesburgonyát felkockázzuk. Felrakjuk annyi vízzel főni, amennyi ellepi. Sóval, cukorral ízesítjük. Ha már kicsit megpuhult a zöldség, hozzáadjuk a sóskapürét (fagyosan is jó, de fel is olvaszthatjuk előtte). Az utolsó negyedre rakjuk hozzá a felkarikázott újhagymát és a felkockázott édesköményt. Együtt készre … Bővebben: Sóskás burgonyafőzelék édesköménnyel, buggyantott tojással
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba