Spenótos-édesburgonyás saláta ropogós csirkével
Az édesburgonyát meghámozzuk, kicsi kockákra vágjuk. Egy tálban összekeverjük 2-3 evőkanál olívaolajjal, sóval, borssal. Sütőpapíros tepsibe tesszük, és 200 fokon megsütjük. A csirkét csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. Megforgatjuk az őrölt pirospaprikával elkevert kukoricalisztben. Kis tepsibe sütőpapírt teszünk, kikenjük olívaolajjal. Beletesszük a csirkét, megspricceljük felülről is olívaolajjal. 180 fokon megsütjük. Egy serpenyőben megdinszteljük a lereszelt gyömbért … Bővebben: Spenótos-édesburgonyás saláta ropogós csirkével
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba