Tejszínes, bazsalikomos tökspagetti házi burgonyacsipsszel
Meghámozzuk a tököt, elfelezzük, kikaparjuk a közepét. A húsát zöldségcsíkozóval szép vékony, hosszú csíkokra felvágjuk. Egy jó nagy serpenyőben felforrósítjuk a vajat. Rádobjuk a nagyon vékonyra felvágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és roppanósra pároljuk. Hozzáforgatjuk az összevágott bazsalikomot és petrezselyem zöldjét, sózzuk és borsozzuk, fél percig kevergetve sütjük. Hozzákeverjük a tökspagettit, együtt még pár percig … Bővebben: Tejszínes, bazsalikomos tökspagetti házi burgonyacsipsszel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba