Turbolyás, juhsajtos csirkemell retekkel, lila hagymával
Centi vastag szeletekre vágjuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés zsiradékon mindkét oldalukat elősütjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a szeleteket. A lila hagymát cikkekre vágjuk. Kevés zsiradékon kicsit pároljuk. Utána hozzáadjuk a megtisztított, negyedelt retket és a felvágott hagymaszárat. Zúzott fokhagymával, összevágott turbolyával ízesítjük, egy-két percig átpörgetjük, nem szabad túlsütni. Finoman sózzuk. Minden szelet csirke … Bővebben: Turbolyás, juhsajtos csirkemell retekkel, lila hagymával
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba