Turbolyás, juhsajtos csirkemell retekkel, lila hagymával

Centi vastag szeletekre vágjuk a húst. Sózzuk, borsozzuk, kevés zsiradékon mindkét oldalukat elősütjük. Egy sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztatjuk a szeleteket. A lila hagymát cikkekre vágjuk. Kevés zsiradékon kicsit pároljuk. Utána hozzáadjuk a megtisztított, negyedelt retket és a felvágott hagymaszárat. Zúzott fokhagymával, összevágott turbolyával ízesítjük, egy-két percig átpörgetjük, nem szabad túlsütni. Finoman sózzuk. Minden szelet csirke tetejére rakunk belőle egy-egy adagot. Végül rászórjuk a kis kockákra vágott juhsajtot. 180 fokos sütőben összepirítjuk. Vadrizzsel kevert párolt rizzsel, salátával tálaljuk.

Turbolyás tészta gombával, parmezánnal, fenyőmaggal

kaloria 320 CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.