Zöldborsos sertésszűz édesburgonya-pürével és lime-os avokádókrémmel
A két érett avokádó húsát összetörjük, aprítógépben összeforgatjuk a joghurttal, a mustárral, a lime reszelt héjával, kifacsart levével, egy gerezd fokhagymával és némi sóval. Megpucoljuk az édesburgonyát, nagyobb darabokra vágjuk, és sós vízben puhára főzzük. Még forrón leszűrjük, áttörjük, és kikeverjük a vajjal meg a tejszínnel, végül sózzuk. Ferdén felszeleteljük a lehártyázott szüzet. Kicsit ferdén … Bővebben: Zöldborsos sertésszűz édesburgonya-pürével és lime-os avokádókrémmel
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba