Fogások rovat összes cikke

5279 cikk 49/1056 oldal

Húsleves szabógallér tésztával

Ahogy anyanyelvünk, úgy „anyakonyhánk” is van – így gondolja Katlan Tóni, alias Novotny Antal, aki veresegyházi vendéglőjében (Katlan Tóni Vendéglője a Malomhoz) is ennek jegyében állítja össze az étlapot. Tavasz végén már vágyunk a zsenge zöldségekre, és érdemes friss fűszernövényekkel megbolondítani a fogásokat – tanácsolja Tóni. 2016 májusi magazinunkban jelent meg riport három recepttel: Húsleves szabógallér tésztával - Tépett kacsahús pirított knédligombócba töltve - és Kossuth kifli rosé borsodóval. - (Az itt közölt húsleves-recept hozzávalóit 10 személyre adagoltuk.)

Kató-féle kávés sütemény

Csöndör Judit olyan tökélyre vitte a nagykanizsai Piarista Gimnázium büféjét, a Canteent, hogy nyolcvanfős fogadások, szülinapi bulik és esküvők ínyencségeinek az elkészítésére is őt kérik föl. Országjáró rovatunkban bemutattuk a hangulatos helyet és Csöndör Judit néhány receptjét.
5279 cikk 49/1056 oldal