2018. június 10. vasárnap 12:39
2018. június 10. vasárnap 12:30
2018. június 10. vasárnap 12:28
2018. május 14. hétfő 18:00
Eperlekvárból soha nem lehet eleget elrakni, bármennyi elfogy belőle (ha nem dugja el az ember a kamra hátsó polcára, akkor már karácsonykor is hiába keresi). De ha mégis elunták volna az egyszerű eperdzsemet, házasítsák össze más gyümölcsökkel – frenetikus lesz a végeredmény.
2016. szeptember 27. kedd 14:38
A Vidék Íze receptpályázatán 2015 júliusában Mursichné Szlama Annamária kiskunlacházi olvasónk ünnepi ételsorának ítéltük a fődíjat: Makói savanyú vágottleves; Káposztás sült tarja; majd Zserbópite. Hagyományos, laktató, magyaros fogások, egy-két jó ötlettel megbolondítva. A savanykás sertéshúsos leves még a nagy melegekben is jól fog esni. A tepsiben sülő pecsenye a pirított káposztától kapja meg a különleges zamatát, és remek köret hozzá a hagymás újburgonya. A zserbópite pedig legalább olyan finom, mint a nagy testvére, viszont jóval egyszerűbb az elkészítése.