Aszalt paradicsomos káposztafőzelék

Kiszedjük az aszalt paradicsomot, az olaját egy lábasba öntjük, és megdinszteljük rajta a finomra vágott vöröshagymát.

Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott káposztát, a szintén felszeletelt fokhagymát, és elkezdjük párolni. Közben sózzuk, borsozzuk, megszórjuk az őrölt köménnyel, beledobjuk a kakukkfüvet.

Ha már összeesett a káposzta, beletesszük a csíkokra vágott aszalt paradicsomot is, felöntjük az alaplével, és addig főzzük, míg a káposzta meg nem puhul. Hozzákeverjük a sűrített paradicsomot, kicsi cukorral édesítjük. Jól összeforraljuk.

https://videkize.hu/recept/kentucky-sult-csirke/

kaloria 320 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.