Bagolyszem

Bagolyszem

A lisztet, a margarint és a tojássárgájákat összegyúrjuk a tejjel és cukorral felfuttatott élesztővel. Három cipót formálunk belőle, és 20 percig pihentetjük. A tojásokfehérjéket kemény habbá verjük, és belekeverjük a diós cukrot. Téglalap alakúra nyújtjuk a cipókat, két szélüket hosszában a lekvárral megkenjük és egymással szemben, párhuzamosan majdnem a közepéig feltekerjük, hogy a habos töltelék is elférjen. A két tekercs közötti mélyedésbe töltjük a habos diót. A tekercseket
sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, és 180 fokra előmelegített villanysütőben kb. 25 perc alatt megsütjük.

kaloria 420 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.