A két csirkemellet késsel kinyitjuk, nagy szeletté kiverjük. A két szeletet kis fedéssel kiterítjük egy deszkára. Kirakjuk a sonkaszeletekkel, majd feltekerjük. Az így kapott rudat két réteg átlátszó fóliába becsavarjuk. A végeket szaloncukorszerűen megtekerjük jó szorosra, és így, a fólia segítségével formázzuk meg a szoros húshengert. Legalább fél órára betesszük a hűtőszekrénybe. Utána kicsomagoljuk a fóliából, és vastag karikákra vágjuk.
Vastagon felszeleteljük a szüzet. Mindegyik karikát betekerjük egy-egy szelet baconbe, majd tenyérrel erősen lenyomjuk, hogy kicsit kilapuljon.
A kétféle csigát váltakozva bambuszpálcikákra húzzuk. Rácson sütjük parázs fölött, forgatva, sütés közben sózzuk és borsozzuk.
Amíg sült a hús, a pár színes zöldséget felaprítunk, nyársakra felhúzzuk. Lekenjük olajjal, sózzuk, és ezeket is megsütjük a grillrácson.