Csokoládéfelfújt cointreau-s tejszínnel

Csokoládéfelfújt cointreau-s tejszínnel

A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a tojássárgájákat, majd a 15 dkg porcukrot és a kakaót. Kemény habbá verjük a tojásfehérjét, és a zsemlemorzsával együtt a krémhez keverjük. A masszát
kivajazott formába töltjük, és a 160-170 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
A tejszínt 3 kiskanál porcukorral kemény habbá verjük, és hozzákeverjük a cointreau-t. A mandulát egy serpenyőben
szárazon rózsaszínűre pirítjuk. Az elkészült felfújtat szeletekre vágva, melegen tálaljuk. A mandulával meghintett likőrős tejszínt kínáljuk hozzá.

kaloria 320 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.