Tészta
A tojássárgáját kikeverjük a fele cukorral, majd hozzáadjuk az olajat, a sütőporral és a kakaóval elkevert lisztet. A maradék cukorral a tojásfehérjéket keményre
verjük, óvatosan a tésztába forgatjuk. Egy nagyobb tepsibe sütőpapírt teszünk, beleöntjük a masszát, és 180 fokra előmelegített sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük. Rácsra borítjuk, lehúzzuk róla a papírt, és hagyjuk
teljesen kihűlni.
Krém
Közben a tejben megfőzzük a 10 dkg kristálycukorral elkevert pudingport. Habosra keverjük a vajat a porcukorral, belevegyítjük a túrót, végül összedolgozzuk a kihűlt pudinggal. Visszarakjuk a kakaós tésztát a tepsibe.
Rásimítjuk a krémet.
Tetejére
A tejszínt a habfixálóval és a porcukorral felverjük,
a túrós rétegre simítjuk, majd csokilapocskával vagy kakaóporral megszórjuk. Hűtőszekrényben tároljuk. Tálalás előtt szeletekre vágjuk.