Háromcsokis kocka

Gőz felett összeolvasztjuk a vajat az összevágott étcsokoládéval és a neszkávéval. Belekeverjük a kristálycukrot és a vaníliás cukrot. Utána pár percig hűtjük. Elektromos habverővel dolgozva egyesével belekeverjük az egész tojásokat.

Egy másik tálban összevegyítjük a rizslisztet a sóval és a kakaóval, majd mindezt elvegyítjük a csokis alapban. A tejcsokoládét és a dióféléket apróra vágjuk, ezt is beledolgozzuk a masszába.

Egy kis, körülbelül 20×20 cm-es tepsit kibélelünk sütőpapírral. Belesimítjuk a tésztát. 170 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és körülbelül 18 percig sütjük. Akkor jó, ha a közepe még kicsit lágy, amikor kivesszük. Hagyjuk teljesen kihűlni.

Végül a fehér csokit összeolvasztjuk a vajjal, ráöntjük a sütemény tetejére, rögtön meghintjük nagyon apróra összevágott liofilizált eperrel. Ha megdermedt rajta a fehér csoki, nagyon apró kockákra vágjuk.

Erdei gyümölcsös brownie

 

kaloria 350 CAL
ido 48 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

12 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.