Juhtúrós-kolbászos palacsinta

Juhtúrós-kolbászos palacsinta

A tejet, a tojást, a lisztet meg az olajat összekeverjük, majd a megtisztított krumplit és a hagymát is belekeverjük, reszelve. Ízesítjük sóval és borssal, azután
kiolajozott serpenyőben, lassú tűzön nyolc nagy palacsintát sütünk a tésztából. Felkockázzuk a kolbászt, serpenyőben a saját zsírján kicsit megpirítjuk, majd összekeverjük a juhtúróval. A palacsintákat megtöltjük a juhtúrós-kolbászos
töltelékkel, félbehajtjuk, és tejföllel meglocsolva, reszelt sajttal megszórva fogyasztjuk.

kaloria 400 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.