Kakaós-habos gömböcskék
Egy edényben felforraljuk a vizet a vajjal, a sóval meg a cukorral, azután levesszük a tűzről. Beleöntjük a lisztet, és fakanállal alaposan kikeverjük. Ezután egyenként hozzákeverünk 4 tojást, és simára eldogozzuk. A tésztát nyomózsákba töltjük, és kivajazott tepsibe kis gömböket nyomunk. Ezeket megkenjük felvert tojással, 200 fokra előmelegített sütőben megsütjük, és hagyjuk kihűlni.
Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, a sütemények tetejét megmártjuk benne, majd rögtön megszórjuk reszelt kókusszal.
A csokoládés habbal megtöltjük a gömböket, de ezeket olvasztott fehér csokoládéba és csokiforgácsba forgatjuk.
Vaníliás hab
A vaníliás habhoz a tejszínt a porcukorral meg a vaníliás cukorral kemény habbá verjük, majd a krémet nyomózsákba tesszük, és megtöltjük vele a kettévágott
gömböket.
Csokoládés hab
A kakaós krémet hasonlóképpen készítjük el, a kakaót óvatosan a tejszínhabba keverjük.