Kókuszos palacsinta

Kókuszos palacsinta

A palacsintához valókat keverjük be, hagyjuk állni egy órát, majd süssük ki. (A szingalézek az európai liszttel
szemben előszeretettel használják az úgynevezett amerikai lisztet, amelynek alacsonyabb a gluténtartalma.)

Töltelék

A mézet keverjük össze egy kevéske vízzel, adjuk hozzá a szegfűszeget meg a fahéjat, és melegítsük egészen
addig, amíg a méz teljesen feloldódik. Keverjük hozzá a kókuszreszeléket, majd vegyük le a tűzről. Néhány
percig hagyjuk állni, majd palacsintánként egy evőkanállal kenjük meg a tésztát, hajtsuk össze, és már tálalhatjuk is a kiváló édességet.

kaloria 240 CAL
ido 120 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.