Melegszendvics sült céklával és házi labnehhel

A céklát meghámozzuk és felnegyedeljük. Egy tálban összekeverjük a balzsamecettel és az olívaolajjal, ízlés szerint sózzuk. Sütőpapírral bélelt tepsire fektetjük és 200 °C-on 40-50 perc alatt megsütjük.

A melegszendvicshez egy szelet kenyérre egy-két félbevágott labnehgolyót fektetünk, néhány vékony szelet sült céklát, majd egy újabb szelet kenyérrel lezárjuk. A szendvics külső oldalait vékonyan megkenjük olívaolajjal, és melegszendvics- vagy paninisütőben néhány perc alatt megpirítjuk. Azonnal tálaljuk, friss saláta társaságában.

Perec melegszendvics

kaloria 180 CAL
ido 70 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.