Tészta
A sütést megelőző este összekeverünk 30 dkg lisztet az öt egész tojással, az egy csésze cukorral meg a szalalkálival. Ez egy nagyon folyós massza lesz. Másnap dolgozunk vele tovább. Lehet, hogy befeketedik a szalalkálitól, de ez nem
baj, majd sütés közben ki fog fehéredni. Másnap hozzágyúrjuk a maradék 30 dkg lisztet, és pihentetés nélkül rögtön öt kis cipóra osztjuk, egyesével kinyújtjuk,
s tepsi hátán, pár perc alatt 180 fokos sütőben megsütjük egymás után.
Krém
Elkészítjük a krémet: feltesszük főni a tejet a cukorral. Keveset elveszünk belőle, kikavarjuk csomómentesre a kakaóval és a liszttel. Ha a tej már forr, folyamatos keverés közben vékony sugárban beleöntjük a lisztes-kakaós tejet, és sűrűre főzzük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd betöltjük a lapokat. Hűvös helyen hagyjuk, hogy a krém megpuhítsa a lapokat, összeérjen a sütemény. Tálalás előtt megszórjuk porcukorral, és tetszés szerint felvágjuk kockákra vagy hosszúkás szeletekre.