Sonkás-sajtos fánkocskák

Sonkás-sajtos fánkocskák

Felforraljuk a vizet a zsírral és a sóval. Beleengedjük a lisztet, kevergetve addig főzzük, míg a massza el nem válik az edény falától. Ekkor levesszük a tűzről, egyesével hozzákeverjük a tojásokat. Csillagos csőrű habzsákba szedjük, sütőpapírral bélelt tepsire körülbelül 8 cm hosszú, 3 cm széles csíkokat nyomunk. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük. Kivesszük, kettévágjuk, hagyjuk kihűlni. Habosra keverjük a sajtkrémet sóval, őrölt fekete borssal, majd beledolgozzuk a reszelt sajtot is. Ha már hidegek a fánkok, megkenjük az alsó részeket a sajtkrémmel, teszünk rájuk egy-egy csík sonkát, majd visszatesszük a kalapokat. Hajszálvékony szeletekre vágott zöldségekkel díszítjük.

kaloria 230 CAL
ido 65 perc
nehezseg Nehézség: 2

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.