Spagetti a tenger gyümölcseivel

Spagetti a tenger gyümölcseivel

A tenger gyümölcseit felolvasztjuk, kinyomkodjuk belőlük a felesleges vizet. A zöldségeket megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A tésztát sós vízben roppanósra kifőzzük, leszűrjük és lecsepegtetjük.
Az apróra vágott fokhagymát meg a felkarikázott újhagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, majd rátesszük a felkockázott zöldségeket, és 3-4 percig pirítjuk. Ezután hozzáadjuk a tenger gyümölcseit, és 1-2 percig továbbpirítjuk. Beleöntjük a tejszínt meg a paradicsompürét, alacsony lángon összeforraljuk,
majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. A tésztával összekeverve tálaljuk.

kaloria 680 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.