Ledaráljuk a kekszet, és összekeverjük öt evőkanál olvasztott vajjal. Belenyomkodjuk egy 20-22 cm átmérőjű kerek tortaforma aljába, és betesszük a hűtőszekrénybe, amíg elkészítjük a krémet.
A krémsajtot robotgép segítségével összekeverjük a porcukorral, a vaníliás cukorral, valamint a vaníliás krémpudingporral. Hozzáadjuk a narancsok reszelt héját és kinyomott levét. A narancslekvárt botmixerrel áttörjük, és az instant zselatinnal meg a narancslikőrrel együtt eloszlatjuk a krémben. Végül a tejszínt habbá verjük, és óvatosan összedolgozzuk a narancsos krémmel.
Rásimítjuk a kekszes alapra, és legalább 3 órára betesszük a hűtőszekrénybe. Tálalás előtt kis reszelt narancshéjjal, szárított narancskarikákkal díszítjük.