Színes zöldséges ragu sertéslapockából, sárgarépás nokedlivel

Kisebb darabokra vágjuk a sertéshúst, kevés zsiradékon hirtelen megpirítjuk. Ha már elkezdi engedni a vizet, akkor hozzáadjuk a meghámozott, nagyobb kockákra vágott vöröshagymát. Sózzuk-borsozzuk, rátesszük a felaprított petrezselyem zöldjét és oregánót. Fedő alatt pároljuk, ha szükséges, kis vizet önthetünk alá.

Ha már majdnem kész, hozzáadjuk a fagyasztott kukoricát és a megtisztított, félbevágott kelbimbót is, és együtt készre főzzük.

Villával felverjük a négy tojást, hozzáreszeljük a meghámozott sárgarépákat, és annyi lisztet keverünk hozzá, hogy megfelelő legyen a sűrűsége. Sós vizet forralunk, beleszaggatjuk a nokedlit, és kifőzzük. Hideg vízzel leöblítjük, kis zsiradékra rászedjük, átforgatjuk, hogy ne tapadjanak össze a szemek.

Egészben sült disznólapocka csípős hecsedlivel és tört burgonyával

 

kaloria 620 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.