Tejszínes-mézes zserbó

Tejszínes-mézes zserbó

A lisztet elkeverjük a szódabikarbónával, majd hozzáadjuk az egész tojást, a porcukrot, a puha vajat meg a mézet. Annyi tejjel dolgozzuk össze, hogy jól nyújtható tésztát kapjunk. Három részre osztjuk, egyenként kinyújtjuk, és a lapokat tepsi hátán megsütjük.
A kihűlt lapokat megtöltjük a krémmel. A tejszínhabport felverjük a habfixálóval, és rákenjük a zserbóra. A csokoládét felolvasztjuk, végül csíkokat rajzolunk a tejszín tetejére.

Krém

A krémhez a tejet a vaníliás pudingporral és a cukorral sűrűre főzzük. Amikor langyosra hűlt, kikeverjük a vajjal vagy a margarinnal.

kaloria 480 CAL
ido 60 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.