Túrós darapuding baracklekvárral

Túrós darapuding baracklekvárral

A tejbe beleöntjük a darát meg a cukrot, hozzáadjuk
a vajat, majd állandóan kevergetve, takaréklángon
sűrűre főzzük. Levesszük a tűzről, azután a forró
masszába belekeverjük a keményre felvert tojáshabot,
az áttört túrót és a citrom reszelt héját. Kis tálkákat
kiöblítünk hideg vízzel, majd megtöltjük a pudinggal.
Amikor kihűlt, tányérokra borítjuk. Rummal elkevert, felforrósított baracklekvárral, gyümölcsszörppel vagy kompót kísérettel adjuk az asztalra.

kaloria 380 CAL
ido 15 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.