Virslipörkölt tarhonyával

Meghámozzuk a hagymát, finomra vágjuk, zsiradékon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, meghintjük őrölt pirospaprikával. Átkeverjük, felöntjük kevés vízzel, addig forraljuk, míg el nem forr a leve, ismét felöntjük vízzel, és ezt ismételjük még kétszer háromszor. Végül belerakjuk a karikára vágott virslit, a felvágott paradicsomot és paprikát (szezonon kívül egy-két evőkanál lecsót), és jó alaposan összeforraljuk (ez körülbelül 5 perc). A tarhonyát kevés zsiradékon pirosra pirítjuk, vízzel felöntjük, sózzuk és megfőzzük.

kaloria 600 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink