2017. június 15. csütörtök 09:12
Szerethető falatokat rejtenek a púderszínű dobozok, apró virágokkal díszítve. Kifinomult elegancia kívül, habzsolható falatok belül. Olyan sütik, amelyeket bűntudat nélkül fogyaszthat bárki: az is, aki az alakjára vigyázna, s az is, aki egészségügyi okokból kénytelen óvatoskodni. Horváth Franciska különleges alkotásait, a Franziska-dobozokat mutattuk be magazinunk Országjáró rovatában. A doboz ezúttal Avokádóbrownie-t rejt.
2017. május 4. csütörtök 09:32
Május első vasárnapjára, Anyák Napjára a Vidék Íze receptmagazin májusi számában Pásztor Tünde segített megtervezni egy igazi családi meglepetést.
A többfogásos, de egyszerű ebédhez csupa olyan ínycsiklandó ételt választottunk, amelyet a konyhában gyakorlatlanok is könnyen el tudnak készíteni.
Legyen az asztalon:
Saláta szezámolajban sült zöldségekkel, füstölt makrélával; Mandulás bundában pirított pulykamell; Szív alakú joghurtos eperhabtorta sütés nélkül; Fahéjas almamártás; Színes vajas párolt rizs; Kókusztejes-csilis zöldségragu; és egy finom Habos kávé!
2017. április 27. csütörtök 09:09
2017. április 13. csütörtök 16:00
2017. január 4. szerda 16:48
Szücs Gábor az "Apa világgá megy" rovatban szilveszterre "A Törley" címmel készített szilveszteri riportot, a pezsgős káposzta receptjével. -- Pezsgőből mindenféle amatőrséget lehet készíteni, úgymint trüffelgolyót, őszibarackos pezsgős tortát, pezsgőkrémmel töltött őszibarackos muffint, ilyesmiket. Azért fel a fejjel, van például pezsgős töltött káposzta csülökkel is. Mi most egy tradicionális szilveszteri kaja, a ropogós malacsült mellé illő pezsgős lilakáposztát ajánlunk.