Tészta
A margarint kikeverjük 15 dkg porcukorral és a tojások sárgájával. Hozzáadjuk a kakaót, a lisztben elkevert
sütőport, az apróra vágott diót, valamint a tojások felvert habját. A masszát kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, közepes lángon megsütjük. Ha kihűlt, megkenjük baracklekvárral. Utána az őrölt diót 10 dkg porcukorral, a vaníliás cukorral, pici tejjel elkeverjük, és hozzáadjuk a rumot. A masszát rákenjük a lekvárral megkent tésztára. A tetejére tortabevonóból csokoládémázt készítünk. Ha a teteje megdermedt, tetszés szerinti kockákra vagy szeletekre vágjuk.
Krém
A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a főzés nélküli csokoládés pudingport kikeverjük a hideg tejjel. A két masszát összekeverjük, és a csokis krémet a tésztára
kenjük.