Almás-diós kiflifelfújt

Felmelegítjük a tejet a cukorral.

A kiflit felkarikázzuk, egy tálba rakjuk. Leöntjük a meleg, cukros tejjel, és hagyjuk kicsit állni.

Keverőtálba rajuk a puha vajat, a tojások sárgáját, a vaníliás cukrot, habosra keverjük. Hozzádolgozzuk a lereszelt almát, a darált diót, a mazsolát, a fahéjat és a citromhéjat.

A tojásfehérjékből habot verünk, óvatosan fellazítjuk vele az ízesített tojássárgájás masszát. Végül mindezt elkeverjük a tejes kiflikarikákkal. Beleöntjük egy kivajazott tepsibe, és 160 fokos sütőben 30-35 perc alatt készre sütjük.

Békebeli vajas kifli

kaloria - CAL
ido 55 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink