Forrás: Pásztor Tünde

Almás-savanyú káposztás malacragu

  1. Kevés zsiradékon üvegesre dinszteljük az apróra vágott vöröshagymát. Rákanalazzuk a mustárt, együtt pirítjuk egy kicsit. A húst kockákra vágjuk, rádobjuk a hagymás-mustáros alapra. Hozzáadjuk a babérlevelet, sózzuk, belenyomjuk a fokhagymát, és fedő alatt lekezdjük párolni.
  2. Megkóstoljuk a savanyú káposztát, ha szükséges, kicsit átmossuk, ne legyen annyira savanyú. Utána egy deszkán kicsit átvágjuk, hogy rövidebbek legyenek a szálai. Amikor már majdnem puha a hús, akkor hozzárakjuk a káposztát is, és az utolsó pár percre megy bele a kicsumázott, felkockázott alma is (nem szükséges meghámozni). Megkóstoljuk, szükség szerint sózzuk és borsozzuk.

Malaccomb gombamártással, lila káposztával

Kapros vadmalacragu vegyes zöldséggel

 

kaloria 550 CAL
ido 80 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink