Almás-rokfortos szendvics

Almás-rokfortos szendvics

A puha vajat kikeverjük a mustárral, megkenjük vele a szeleteket. Két-két szelet sonkát teszünk mindegyikre. Az
almát megmossuk, kivágjuk a magházát, és legfeljebb félcentis korongokra vágjuk héjastul. Minden szendvicsre
két‑két szeletet rakunk. A sajtot felkockázzuk vagy elmorzsoljuk, elosztjuk a szendvicsek tetején. 200 fokos sütőbe tesszük, és 3-5 perc alatt megsütjük. Akkor jó, ha épphogy megolvad és szétoszlik rajta a sajt (megpirulnia
nem kell).

kaloria 230 CAL
ido 12 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Almás-rokfortos szendvics

10-15 dkg rokfort sajt

2 alma

10-15 szelet parasztsonka

12 szelet toast kenyér

5 dkg vaj

1 evőkanál dijoni mustár

Ajánlataink