Forrás: Pásztor Tünde

Almával göngyölt sertéskaraj baconos-sajtos nudlival

Almával göngyölt sertéskaraj baconos-sajtos nudlival

A karajt kiklopfoljuk, besózzuk, az almát héjastul megmossuk, vékony csíkokra vágjuk. A petrezselyem
zöldjét megmossuk, összevágjuk. A hússzeleteket megszórjuk a petrezselyem zöldjével, ráhalmozzuk
az almát, feltekerjük, fogpiszkálóval összetűzzük. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, körbepirítjuk rajta a
hústekercseket. Utána lefedjük a serpenyőt, és alacsony hőmérsékleten, egyszer-kétszer megforgatva készre
pároljuk a töltött húsokat.
Egy fazékban vizet forralunk a körethez.
Beletesszük a fagyasztott nudlit, 2-3 percig forraljuk. Leszűrjük, leöblítjük tiszta hideg vízzel. A bacont felkockázzuk, zsírjára pirítjuk, rádobjuk a lehűtött, megmosott nudlit, és összeforgatjuk. Hozzákeverjük a reszelt sajtot, a 2 dl tejszínt meg a két gerezd összenyomott fokhagymát, és összeforraljuk.

kaloria 860 CAL
ido 45 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink