Aszalt paradicsommal és kecskesajttal töltött falusi csirkecomb

Előkészítés: 15 perc Sütés: 1 óra

Óvatosan leválasztjuk a combok bőrét a húsról. Megszórjuk sóval, összemorzsolt bazsalikommal (lehetőleg a bőre alá is jusson). Mindegyik combba beledugunk a bőr alá 2-3 aszalt paradicsomot egy-egy 2-3 mm vastag kecskesajtszelet társaságában.

A paradicsom olajával kikenünk egy tepsit. Belefektetjük egy rétegben a combokat. A tetejét meglocsoljuk a maradék olajjal. Alufóliával lezárjuk, és 180 fokos sütőben körülbelül 50 percig sütjük. Utána levesszük róla a takarást, és magasabb hőfokon kicsit rápirítunk.

Ketchupos csirkecomb burgonyával

kaloria 380 CAL
ido 75 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink